## Hobletts Manor Junior School World Book Day Schedule 7<sup>th</sup> March 2019

Time	Duration	Activity
08.45	15 mins	Arrival
09.00 - 09.30	30 mins	Book Reading to a class (school library)
09.30 - 09.45	15 mins	Whole School Assembly – a little about being an author; your journey,
		inspiration
09.45 - 10.15	30 mins	Book Reading to a class (school library)
10.15 - 10.45	30 mins	Book Reading to a class (school library)
10.45 - 11.15	30 mins	Break
11.15 – 11.45	30 mins	Book Reading to a class (school library)
11.45 – 12.15	30 mins	Book Reading to a class (school library)
12.15 - 12.50	35 mins	Break
12.50 - 13.10	20 mins	Book Sale and signing in the library
13.10 - 13.20	10 mins	Break
13.20 - 13.50	30 mins	Book Reading to a class (school library)
13.50 - 14.20	30 mins	Book Reading to a class (school library)
14.20 - 14.50	30 mins	Book Reading to a class (school library)
15.10 -	20 mins	Book Sale and signing in the library